Kisokos

Image

VEGÁN

A SUPERSTRAW, ehető szívószál, mentes mindenféle állati eredetű terméktől. Fehérjében és rostokban gazdag.

 

STABIL

Hideg és alkholos italokban akár 2 óra hosszan megőrzi stabilitását. Meleg italokban, mint tea és kávé, szintén kíválóan használható.

 

KÖRNYEZETBARÁT

Az ital elfogyasztása után, összetevőinek köszönhetően, a szívószál is elfogyasztható. Elfogyasztás hiányában rövid időn belül lebomlik. Sok vendég nagyra értékeli a zero waste koncepciót és szívesen adják tovább a hírt, hogy melyik vendéglátóegységben használhattak ilyet.

PLA szívószálak

A felhasználók számára a PLA szívószál nem megkülönböztethető a hagyomás műanyag szívószálaktól. Hulladékkezelés szempontjából, a PLA hulladék nem keveredhet a szelektíven gyűjtött műanyagok közé, mert azok újrahasznosítását az jelentősen nehezíti. Amennyiben a PLA kommunális hulladéklerakóba kerül, úgy a komposztáláshoz szükséges feltételek nem adottak.

 

Papír szívószálak

A papír szívószál rövid idő alatt szétfoszlik az italban, felesleges szemetet generál, amely a SUPERSTRAW-val megelőzhető. Egyes gyártóknál előfordulhat nem engedélyezett, kérdéses minőségű ragasztók és festékek használata.

 

Üveg / fém szívószálak

Mindkét típus használatával kapcsolatban felmerülő kérdés, főleg a vendáglátásban, a higiénia. Az üveg és fém szívószálak ugyan tisztíthatóak, de a folyamat időigényes, így felvetődik a kérdés, hogy valóban megtörtént-e a megfelelő tisztítás. Nagy értékük miatt, előfordulthat a termékek eltulajdonítása.

Kapcsolat

Questill Kft.

  info@questill.hu

  +36 30 793 1700

©2020 superstraw

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.